Back from Nangijala

Varför tror FylleJakob att en 45-årig fembarnsmamma fiser värre än en 45-åring utan barn? Finns det någon logisk koppling där?

Han är konstig den där killen..

Fylleinlägg

Här kommer ett fylleinlägg till er stora förrtjursning! Jag lovar att icke censurera ller rätta detta inlägg vid senare tillfälle. Jag anser att nykterJakob ska ge blanka fan i fylleJakobs strapatser.

Ikväll har jag spemderat en del tid på en såkallad "korvfest". Alltså bara killar, gärna av den typen som pratar enbart om nördiga saker, som till exempel WoW eller WoW.

Värden av denne fina korvfest var min gode vän marcus. Han är god på så sätt att han gillar att snurra 40 varv tejp runt min hårömma skalle på jobbet. Detta resulterar i att jag bliur arg och kallar honom för fula ord om och om igen fram tuill lunch. Sen lugnar det ner sig ett tag när vi fått i oss mat. Men vid 3-rasten överraskar han alla i matsalen genom att släppa en fis av den mycket elaka sorten. Tänk dig 45-årig 5-barnsmamma med vitabönordiet och 30 år som rökare bakom dig så börjar du närma dig sanningen. Detta har han gjort 3 dagar i rad nu. Inte koolt!

Jag och min andre gode vän "baralder" sket i krogen och gick hem till mig istället. "Vi dricker öl och håller oss uppe hela natten jaaaa"..... Nej. Baralder däckade kvickare än kvickast på min soffa. Tack för den! Nu sitter jag här alldeles ensam och fyllerskriver i min blogg. Trösten är väl att det kommer bli jul för er slash mig att läsa detta imorgon.

Nu tror jag tiden är kommen för mig med. Nangiala väntar. Godernatt kära vänner!


Gofnatt.


Konsten att skriva

Nu sitter jag här igen. Stirrar dött framför mig i hopp om att ett snillerikt inlägg ska formas i mitt huvud. Det finns 29 bokstäver i alfabetet och alla råkar finnas med på mitt tangentbord. Dessa 29 bokstäver kan forma ett oändligt antal ord, vilka kan sammansättas till ett oändligt antal meningar. Dessa meningar kan i sin tur bilda ett oändligt antal kombinationer, beroende på i vilken ordning man väljer att placera dem.

Möjligheterna att skriva något som aldrig skrivits förr borde därför vara oändliga. Något så snillerikt så att det inpräntas i historieböckerna att läsas och begrundas av många generationer framöver.

Är det inte ganska jobbigt att tänka på? Ger det inte en hel del prestationsångest..?

Jo det gör det. Jag tror jag skiter i det.

Godnatt

Inga kommentarer

Blev ni arga eller? Näää? Va? Jag skojade ju bara.

Imorgon ska jag och M bjuda min far och hans tjej på middag. Det blir intressant.

Förresten vad ska man kalla sina föräldrars respektive egentligen? Pojkvän, flickvän, tjej, kille, det låter så, jag vet inte, ungt? Dom är ju trots allt 50 plus. Några förslag?

Alltså ni får kommentera. Jag bits inte.

Puss och kram.

Att kommentera bloggar

Jag får ofta skäll av M för att jag inte ids att skriva kommentarer på andras bloggar. Hon anser att det är taskigt och att man borde visa uppskattning för att folk tar sig tid att skriva, särskilt om de råkar vara ens vänner.

Jag är av en annan uppfattning.

Om jag inte ens orkar skriva i min egen blogg, hur ska jag då orka skriva idiotiska kommentarer till alla andra klåpare och deras efterblivna bloggar?

Ska bli intressant att se hur många kommentarer jag får i fortsättningen.

Godnatt.


RSS 2.0