En tolkningsfråga

Visst är det var mans rätt att göra sina egna tolkningar, men jag vill bara klargöra att jag inte syftade på min egen penis i mitt förra inlägg. Snarare på det faktum att midsommarstången kan liknas vid en jättelik balle.

Nu tror jag visserligen inte att ni var jätteseriösa med era kommentarer men det kanske är andra som läser den här bloggen som inte har stenkoll på vår internhumor. (I wish, jag har typ 5 läsare haha)

Jaja, glad midsommar på er!

Office space

Ok, jag är inte längre i Götelaborg som ni kanske förstått vid det här laget. Jag är i Österlasund och arbetar. Det är helt okej, väldigt skönt att ha något att göra om dagarna. Ännu ett kontorsjobb dock, verkar som jag har fastnat i den kategorin. (Rubriken på det här inlägget är namnet på en film som man måste se om man någon gång jobbat på kontor)

På fredag kommer M hit, då ska vi dricka nubbe och dansa runt en stor kuk precis som alla andra midsommarentusiaster. Eller så skippar vi det och ägnar oss helhjärtat åt öl. Vi får se vad som känns rätt.

Nu kallar sängen på mig. Adios.

(Mac, när kommer du hem!?)

Götelabörg

Just nu befinner jag mig långt mycket mer söderut än jag är van vid. Jag är nämligen och hälsar på M i Götet. Hon lockade hit mig med löften om sommar och sol men det visade sig vara en lögn. Det regnar och är svinkallt här, precis som i Östersund..

Men det är la gött ändå. Det roliga med Göteborg är att alla fördomar man har stämmer precis. Folk är glada och hurtiga och pratar jättekonstigt. Överlag är det en mycket härligare stämning än den man stöter på när man är i t.ex Stockholm. Jag skulle nog kunna tänka mig att flytta hit någon gång i framtiden.

En tråkig sak jag har upptäckt är att jag tyvärr verkar vara dement. Efter att ha hunnit på tåget med hela 3 minuters marginal inser jag snart att jag har tagit med mig en laptop men ingen laddare, och en iPod men inga hörlurar. Inte kul när man har 12 timmar på ett ruttet SJ-tåg att se fram emot. Hoppas bara att spisen åtminstone är avstängd hemma så jag slipper komma hem till en rykande kolhög på måndag..

Verktygsnissens vassa vapen

En av verktygsnissarna glömde en vass kniv på min diskbänk. Undrar om det är ett hot av något slag? Detta måste undersökas...


RSS 2.0