Piratpartiet..

..ni får min röst i nästa val, helt klart. Vart fan är Sverige på väg egentligen?

För er som inte fattar vad jag babblar om, kolla här.

Nu, fika.


/J

Silvertejpa mera

McGyver är och kommer alltid vara bäst. Han är dessutom den enda i världen som kan bära upp en hockeyfrilla. True story.

Jag borde egentligen sova nu, har ju ett jobb att sköta. Men gissa vad som är på TV?


/J

Cyke... ähJag, nöjd över min nya cykel


Jag, frustrerad över min nya cykel


Nu lever den iallafall! Fresht framdäck. Jag är nöjd igen.

Nu, Greys.


/J

Cykelele....

Har inte hunnit ha cykeleländet i mer än en dag innan framhjulet bajjar ihop totalt. Så nu väntar en tripp till Jula för att inhandla reservdelar. Yay. Ikväll kommer bilder på odågan.

Nu, jobba?


/J

Cykelele?

Jag har köpt en cykel! Bilder kommer kanske om ni har tur.

Nu, How I met your mother!


/J

Announcement

Idag firar jag och M ett år tillsammans! Grattis till oss!

Nu, champagne!


/J

Underbart

Påsk, SOL, grill, godis, öl, värme, kan det bli bättre? Jag tror inte det.

Nu, Guitar Hero!

Glad påsk!

/J

Uggla?

Finns det nåt som heter nattmänniska eller är det bara ljug? För jag blir ALLTID pigg runt 22-snåret när man ska till att lägga sig, resten av dagen är jag trött som en ost. Även om jag lyckas gå och lägga mig i tid är det samma sak nästa morgon. Omöjligt att ta sig upp, seg som en zombie hela dagen lång, ända tills kvällen närmar sig igen. Då jävlar blir det fart. Jag borde skaffa mig ett nattjobb..

/J

Maia

Idag har M fått sin försenade födelsedagspresent. Biljetter till Maia Hirasawa, Gamla Teatern, den 18:e!! Yau! Hon blev klad hest, och jag ser också fram emot det såklart!

/J

April fool

Jag misstänkte att min skattedeklaration skulle dimpa ner på hallmattan idag, så jag har varit spänd av förväntan hela dagen. Självklart vill man veta om man får gotta sig i extrapengar i sommar eller gråta över restskatt. Därför blev jag ganska besviken när jag öppnade dörren till lägenheten och ingenting fanns där. Inte ens lite reklam från kyrkan, som annars brukar delas ut ganska frikostligt här i området.
Men sen fick jag syn på ett blått plastigt brev på soffbordet och fylldes genast av obehag. Inte för att jag har en fobi mot blå plast, utan för att jag inte kunde fatta hur sjutton det hade kunnat flyga dit bort. Ingen annan än jag kan ju ha lagt det där? Eller..?
Obehaget satt kvar i ca 2 sekunder tills jag lyfte blicken till sängen och istället fick full panik. Det låg en okänd människa i min säng! Jag skrek rakt ut och lyckades på så sätt väcka den oidentifierade varelsen, som visade sig vara M!
Hon har lurat mig till månen genom att säga att hon skulle komma hem imorgon, inte idag. April april på mig. Jag som alltid brukar säga att hon är kass på att ljuga..

Trots hjärtattack är jag såklart glad, min M är ju hemma! Dessutom kommer jag få massa pengar tillbaks på skatten. En ganska seg jobbdag har förvandlats till en riktigt mysig kväll. Och imorrn är det fredag!

/J

RSS 2.0